آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
قالبهای تک نفره به گنجایش 125 میلی لیتر را چرب کنید و کنا بگذارید. آنگاه نیمی از گردو را در قالبها بریزید.
50 گرم از کره، 50 گرم از شکر قهوهای، خامه و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا سس صاف و يكدستی حاصل شود.
سپس نیمی از این سس را در قالبها روی گردوها بریزید و باقیمانده آن را برای بعد کنار بگذارید.
حالا باقیمانده کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و تخممرغها را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون آرد را اضافه کنید و مایة فراهم کرده را در قالبها روی گردو بریزید. روی قالبها را با فویل بپوشانید و چند نقطه از فویل را سوراخ کنید.
اینک قالبهای پودینگ را در قالب بزرگتری که تا نیمهاش با آب جوش پر کردهاید،بچینید و پودینگ را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه پودینگ را برای پذیرائی در ظرفهای مناسبی برگردانید و باقیمانده سس را رویش بریزید.