روشتهیه
سینی فر را کمی چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید. سفیده تخممرغی مرغها و کمی نمک را در کاسهای بزرگ بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد. شکر را کم کم افزوده و پس از هر بار اضافه کردن خوب بزنید. این مرحله را آنقدر ادامه دهید تا تمام شکر حل شود. سهچهارم مخلوط را با قاشق داخل سینی بریزید و به شکل دایرهای به قطر 20 سانتیمتر شکل دهید. یک قاشق پر از باقیمانده مرنگ آماده شده را دورتادور لبه دایرهای که درست کردهاید، بریزید تا یک دیواره کوتاه ایجاد شود و شکل یک لانه کوچک به خود بگیرد. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 140 درجه سانتیگراد یا 275 درجه فارنهایت و یا عدد 1 فرهای گازی به مدت یک ساعت و ربع بپزید. فر را خاموش کرده، اما اجازه دهید کیک داخل فر بماند تا کاملا خنک شود. برای سرو، پاولوا را روی ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. روی آن خامه زده شده ریخته، سپس میوههای تازه را روی خامه بچینید. پاولوا را خیلی زود تزئین نکنید زیرا در اینصورت رطوبت میوه را به خود میکشد و نرم میشود.
نکته:
اگر نگران این هستید که مرنگ کاملا شکل دایره به خود بگیرد میتوانید پشت کاغذ روغنی با مداد یک دایره بکشید، سپس مرنگ را با قاشق مطابق خط دایره، روی کاغذ بریزید.
توصیه سرآشپز
اگر نگران این هستید که مرنگ کاملا شکل دایره به خود بگیرد میتوانید پشت کاغذ روغنی با مداد یک دایره بکشید، سپس مرنگ را با قاشق مطابق خط دایره، روی کاغذ بریزید.