تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
100 گرم از آرد را كنار بگذارید و بقیه آن را در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه گلاب را كمكم روی آرد بپاشید و با دست مخلوط كنید تا به شكل خردهنان درآید (اماج). حالا اماج را از صافی رد كنید و روی پارچه نخی تمیزی بریزید.
سپس 2 روز صبر كنید تا اماج خشك شود. اكنون دوباره اماج را از صافی درشتتری رد كنید تا دو نوع اماج ریز و درشت داشته باشید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید.
اماج درشت را درون كره بریزید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، تفت دهید تا طلائیرنگ شود. سپس اماج ریز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اكنون 100 گرم آرد باقیمانده را نیز بیفزائید و 10 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
اینك تابه را از روی حرارت بردارید و عسل، شكر، زعفران و گلاب (اضافی) را به مواد درون تابه بیفزائید و با قاشق چوبی، پیوسته هم بزنید. آنگاه تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و حلوا را تا جائی هم بزنید كه از تابه جدا شود!
اكنون حلوا را در سینی دارای كاغذ روغنی به اندازه 30×40 سانتیمتر بریزید و صاف كنید. رویش خلال پسته بپاشید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا حلوا را به شكل لوزی ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.