Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

حلوای اُماج

حلوای اُماج

shooroshirin6

0 0

سخت

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 1 كیلوگرم

 

گلاب حدود 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

كره 400 گرم

 

عسل 500 گرم

 

شكر 100 گرم

 

زعفران حلكرده غلیظ  4 قاشق سوپخوری

 

گلاب (اضافی) 3 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

100 گرم از آرد را كنار بگذارید و بقیه آن را در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه گلاب را كم‌كم روی آرد بپاشید و با دست مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید (اماج). حالا اماج را از صافی رد كنید و روی پارچه نخی تمیزی بریزید.

سپس 2 روز صبر كنید تا اماج خشك شود. اكنون دوباره اماج را از صافی درشت‌تری رد كنید تا دو نوع اماج ریز و درشت داشته باشید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید.

اماج درشت را درون كره بریزید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. سپس اماج ریز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اكنون 100 گرم آرد باقیمانده را نیز بیفزائید و 10 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.

اینك تابه را از روی حرارت بردارید و عسل، شكر، زعفران و گلاب (اضافی) را به مواد درون تابه بیفزائید و با قاشق چوبی، پیوسته هم بزنید. آن‌گاه تابه را دوباره‌ روی حرارت قرار دهید و حلوا را تا جائی هم بزنید كه از تابه جدا شود!

اكنون حلوا را در سینی دارای كاغذ روغنی به اندازه 30×40 سانتیمتر بریزید و صاف كنید. رویش خلال پسته بپاشید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا حلوا را به شكل لوزی ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: حلوای اُماجآموزش حلوااماجانواع حلواحلواها تعداد بازديد: 1568 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است