آشپزباشی- معصومه عیوضی
آب لیمو، پوست لیمو، چوب دارچین، زنجفیل، میخك و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه پوست گلابی، پرتقال، آناناس و انبه را بگیرید، انگور را دانه كنید و میوهها را در شربت بیندازید. سپس حرارت را زیاد كنید تا جوش آید و بعد حرارت را كم كنید. حال در ظرف را ببندید و در حدود 15 دقیقه صبر كنید تا میوهها كمی نرم شوند.
اكنون آنها را از شربت در آورید و به اندازه دلخواه خرد كنید. اینك میوهها را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده شربت را روی میوهها بریزید. حالا دسر را در یخچال بگذارید تا خنك شود.