Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

دسر پنج میوه

دسر پنج میوه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لیموترش 1 عدد

 

چوب دارچین 1 تكه

 

زنجفیل تازه 1 تكه

 

میخك چند عدد

 

آب  600 میلی‌لیتر

 

گلابی 1 عدد

 

پرتقال 1 عدد

 

آناناس یك‌دوم عدد

 

انبه  1 عدد

 

انگور 1 خوشه

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

آب لیمو، پوست لیمو، چوب دارچین، زنجفیل، میخك و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه پوست گلابی، پرتقال، آناناس و انبه را بگیرید، انگور را دانه كنید و میوه‌ها را در شربت بیندازید. سپس حرارت را زیاد كنید تا جوش آید و بعد حرارت را كم كنید. حال در ظرف را ببندید و در حدود 15 دقیقه صبر كنید تا میوه‌ها كمی نرم شوند.

اكنون آنها را از شربت در آورید و به اندازه دلخواه خرد كنید. اینك میوه‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده شربت را روی میوه‌ها بریزید. حالا دسر را در یخچال بگذارید تا خنك شود.

 

برچسب ها: آشپزیدسرمواد لازم دسرآشپزباشیمعصومه عیوضیآموزش دسر پنج میوهدسر پنج میوهروش تهیه دسر پنج میوه تعداد بازديد: 1418 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است