تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
كره، بیسكویت و دارچین را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه این مخلوط را در قالب كمربندی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید.
سپس قالب را در یخچال بگذارید و مواد میانی را به این ترتیب فراهم كنید. ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
حالا زرده تخممرغها را همراه با شكر قهوهای، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه شكلات و قهوه حلكرده در آبجوش را به روش بنماری حل كنید و آن را به زرده تخممرغها بیفزائید. سپس مایه فراهمكرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود.
اكنون ژلاتین حلكرده را به آن بیفزائید و صبر كنید تا نیمبند شود. گاهی نیز آن را هم بزنید.
اینك نیمی از خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سفیدههای تخممرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كمكم 2 قاشق سوپخوری شكر را به آن بیفزائید.
حالا خامه فرم گرفته و سفیدههای زده شده را به مایه قبلی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آن را روی بیسكویت در قالب بریزید و دستكم 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون دسر كاپوچینو را از قالب در آورید و برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید.
در صورت دلخواه دسر را با باقیمانده خامه و دانههای قهوه بیارائید.