آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
یکچهارم پیمانه از بیسکویت خرد کرده را کنار بگذارید و باقیمانده آن را با کره مخلوط کنید و در 4 فنجان مناسب پذیرائی به گنجایش یکدوم پیمانه بریزید.
آنگاه تا آماده شدن مواد میانی آنها را در یخچال بگذارید.
سپس پنیر خامهای و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
وانیل و نیمی از خامه فرم گرفته را بیفزایید و نصف این مایه را در فنجانها روی بیسکویت بریزید.
حالا دسر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
حالا روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و بعد باقیمانده مایه پنیری را بیفزائید.
اکنون دوباره دسر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
اینک چیزکیک را با خامه، باقیمانده بیسکویت خرد کرده و بیسکویت اورئو بیارائید و دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه گاناش شکلاتی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
سپس شکلات را به آن بیفزائید.