Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

چیزکیک یخچالی اورئو

چیزکیک یخچالی اورئو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

بیسکویت خرد کرده ۲۰۰ گرم

کره آبکرده ۹۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۲۴۰ گرم

پودر شکر ۱۶۰ گرم

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

خامه فرم‌گرفته ۴۸۰ گرم

کرم گاناش ۲۵۰ گرم 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

شکلات تلخ ۱۵۰ گرم

 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

یک‌چهارم پیمانه از بیسکویت خرد کرده را کنار بگذارید و باقیمانده آن را با کره مخلوط کنید و در 4 فنجان مناسب پذیرائی به گنجایش یک‌دوم پیمانه بریزید.

آن‌گاه تا آماده شدن مواد میانی آنها را در یخچال بگذارید.

سپس پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

وانیل و نیمی از خامه فرم گرفته را بیفزایید و نصف این مایه را در فنجان‌ها  روی بیسکویت‌ بریزید.

حالا دسر را به مدت ۱۵ دقیقه در  یخچال بگذارید.

حالا روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و بعد باقیمانده مایه پنیری را بیفزائید.

اکنون دوباره دسر را  به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

اینک چیزکیک را با خامه، باقیمانده بیسکویت خرد کرده و بیسکویت اورئو بیارائید و دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. 

روش تهیه گاناش شکلاتی

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

سپس شکلات را به آن بیفزائید.

برچسب ها: چیز کیکآشپزباشیشور و شیرینچیزکیک یخچالی اورئوچیزکیک یخچالیدستور تهیه چیزکیک یخچالی اورئوگاناش شکلاتیدستور تهیه گاناش تعداد بازديد: 1542 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است