Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

باقلوا سیب و پسته

باقلوا سیب و پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 برش

کره آبکرده 100 گرم

خمیر فیلو دالیا 5 ورق

پسته نیمکوب کرده 300 گرم

پودر قند 1 قاشق سوپخوری

پودر هل1 قاشق چایخوری

سیب زرد پخته و له کرده 1 کیلو گرم

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا:

شکر یک‌دوم پیمانه

آب یک چهارم پیمانه

گلاب یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قالبی به ابعاد 22×18 را با کره چرب کنید. آن‌گاه یک ورق از خمیر را در آن قرار دهید رویش را با کره آغشته کنید و لایه بعدی را بگذارید.

حالا پسته، پودر قند و هل را مخلوط کنید و روی سطح خمیر بریزید و قدری بفشارید.

سپس یک لایه از خمیر بعدی را روی آن قرار دهید و با کره آغشته کنید.

اینک پوره سیب را رویش قرار دهید و سطح آن را صاف کنید و یک ورق از خمیر فیلو را روی آن بگذارید و به کره آغشته کنید .

خمیر بعدی را نیز روی آن قرار دهید و با قاشق بفشارید و مجدداً رویش را با کره آغشته کنید و با کارد تیزی به شکل دلخواه برش بزنید.

سپس باقیمانده کره را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد در طبقه وسط بپزید تا سطح باقلوا طلایی شود.

اکنون با شربت آماده کرده روی باقلوا را مرطوب کنید و در آن را ببندید و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید. اینک برای سرو آماده مصرف می‌باشد.

روش تهیه شربت: شکر را در آب ریخته و روی اجاق بگذارید و اجازه دهید شکر حل شده و شربت قوام آید. در انتها گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

برچسب ها: دسر سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز تهیه باقلوادسر خوشمزهباقلوای سیب و پستهباقلوای خوشمزهدسر با خمیر فیلوطرز تهیه باقلوای سیب و پسته تعداد بازديد: 2330 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است