آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قالبی به ابعاد 22×18 را با کره چرب کنید. آنگاه یک ورق از خمیر را در آن قرار دهید رویش را با کره آغشته کنید و لایه بعدی را بگذارید.
حالا پسته، پودر قند و هل را مخلوط کنید و روی سطح خمیر بریزید و قدری بفشارید.
سپس یک لایه از خمیر بعدی را روی آن قرار دهید و با کره آغشته کنید.
اینک پوره سیب را رویش قرار دهید و سطح آن را صاف کنید و یک ورق از خمیر فیلو را روی آن بگذارید و به کره آغشته کنید .
خمیر بعدی را نیز روی آن قرار دهید و با قاشق بفشارید و مجدداً رویش را با کره آغشته کنید و با کارد تیزی به شکل دلخواه برش بزنید.
سپس باقیمانده کره را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد در طبقه وسط بپزید تا سطح باقلوا طلایی شود.
اکنون با شربت آماده کرده روی باقلوا را مرطوب کنید و در آن را ببندید و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید. اینک برای سرو آماده مصرف میباشد.
روش تهیه شربت: شکر را در آب ریخته و روی اجاق بگذارید و اجازه دهید شکر حل شده و شربت قوام آید. در انتها گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.