Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

شکلات مغز دار

شکلات مغز دار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 60-70 عدد

‎شکلات با طعم توت فرنگی  ۲۰۰ گرم

‎شکلات با طعم موز   ۲۰۰ گرم

‎مواد لازم میانی شکلات:

‎شکر ۱۵۰ گرم

‎کره ۵۰ گرم

‎خامه ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

شکلات‌ها را در ظرف‌های جداگانه بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید و در قالب سیلیکونی دلخواهتان، قدری از هر دو شکلات بریزید.

آن‌گاه با قاشق خطوط نامنظمی رویشان ایجاد کنید. پس از 20 دقیقه داخل قالب را از شکلات آب شده با رنگ مخالف پر کنید و قالب را برگردانید تا شکلات اضافه از قالب خارج شود و پوسته شکلات به دست آید.

سپس قالب دارای شکلات را 30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا دو سوم از حجم قالب را با مواد میانی پر کنید و بعد روی مواد میانی را با شکلات بپوشانید.

اکنون قالب را دو ساعت در یخچال نگه دارید تا شکلات کاملا ببندد و آماده مصرف شود.

روش تهیه کارامل برای مواد میانی شکلات: شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید.

آن‌گاه کره را بیفزائید و مخلوط کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. اکنون بلافاصله خامه را افزوده و هم بزنید.

سپس ظرف را روی حرارت بگذارید و کارامل را دو دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید. حالا کارامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

یادآوری: می‌توانید کارامل را در ظرف دردار، دو هفته در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: شکلات رنگیآشپزباشیشکلات مغزدارآرزو مقدمشکلات میوه ایشکلات دست سازطرز تهیه شکلات مغزدار تعداد بازديد: 1108 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است