تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، چرب نمائید. آنگاه كریسپی شكلاتی را با كره مخلوط كنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را به مدت 8 دقیقه، در فر قرار دهید. حالا قالب را از فر در آورید و بگذارید كریسپی خنك شود.
اكنون نیمی از بستنی را در قالب بریزید و قالب را در فریزر قرار دهید. آنگاه بیسكویت شكلات، كره (اضافی) و شكلات نعنائی را با هم مخلوط كنید، آن را روی كاغذ روغنی بریزید و بگذارید شكلات ببندد. سپس مخلوط شكلات و بیسكویت را خرد كنید و روی بستنی بریزید.
اینك باقیمانده بستنی را به كمك قاشق مخصوص بستنی (اسكوپ) رویش قرار دهید و كیك بستنی را برای پذیرائی، از قالب جدا كنید. حالا كیك بستنی را با برگهای نعنا بیارائید.
یادآوری: كریسپی نوعی بیسكویت ترد با روكش شكلاتی است كه به شكل دانههای گردوی ریز، در كارخانه تولید و در فروشگاههای لوازم قنادی به فروش میرسد. همچنین شكلات نعنائی را نیز میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.