Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 12:07

پودینگ با دانۀ ریحان

پودینگ با دانۀ ریحان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  6  نفر

شیر 350 میلی‌لیتر

تخم‌ شربتی 40 گرم

شیر عسلی 125 گرم

موز پوره کرده 1 عدد

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه دانه ریحان را به شیر بیفزائید و کنار بگذارید تا غلیظ شود و لعاب بیندازد.

سپس شیرعسلی، موز و خلال پسته را به آن بیفزائید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا پودینگ را با پرک بادام و پودر پسته بیارائید و دست‌کم 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

یادآوری 1: این پودینگ برای صبحانه مناسب است.

یادآوری 2: در صورت دلخواه می‌توانید پودینگ را با استفاده از زعفران در دو رنگ نیز تهیه کنید.

تعداد بازديد: 1541 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است