آشپزباشی
ابتدا از سس كارامل كف ظرفهای نسوز تكنفره بریزید سپس شیر را بجوشانید. تخممرغها را آنقدر بزنید تا غلیظ شوند. شكر را به آن بیفزائید و روی كارامل كف قالبها بریزید.
قالبهای كرم را باید حتماً در یك سینی «گود» كه گنجایش یك لیتر آب داشته باشد قرار دهید. بعد آن را درون فر(تاون) با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید و پس از 30 دقیقه كه روی كرمها طلائی رنگ شد، بردارید.
روش تهیه سس كارامل: 300 گرم شكر را در ظرف تفلون روی حرارت مستقیم قرار دهید. صبر كنید تا شكر آب شود و به رنگ طلائی در آید. در این مدت مرتب شكر را هم بزنید تا كاملاً كاراملی رنگ شود و به صورت مایه یكدستی درآید. اكنون سس قابل استفاده میباشد.