آشپزباشی - محیا ربیعی
قالبی را به اندازه 10×20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهایکه کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد.
آنگاه شکر، آب و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس شربت را بجوشانید تا دمایش به 150 درجه سانتیگراد برسد (از دماسنج مخصوص سیروپ استفاده کنید) حالا شربت را از روی حرارت بردارید و کره را به آن افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
اکنون این مایه را در قالب بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا اندکی خنک شود. اینک به کمک چاقوی چرب، جای برشهای دلخواهتان را روی کندی بیندازید و آن را کنار بگذارید تا در دمای محیط کاملا خنک شود.
آن گاه کندی را از قالب درآورید و آن را به تکههای مشخص کرده بکشنید و در ظرف دردار قرار دهید.