ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی
پودر پسته، پودر شكر، عسل و وانيلين را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير شود. آنگاه شكلات سفيد را در قيف يك بار مصرف بريزيد و نوارهای نازكی از آن را در قالب شكلات بكشيد.
سپس قالب را در يخچال بگذاريد تا شكلات سفيد ببندد. حالا شكلات تلخ را در قالب روی خطوط شكلات سفيد بريزيد و قالب را برگردانيد تا شكلات اضافی خارج شود و به اين ترتيب پوسته شكلات آماده شود.
اكنون از خمير پسته به اندازه يك فندق داخل هر پوسته شكلات بگذاريد و آن را قدری فشار دهيد تا صاف شود. سپس رويش را با شكلات بپوشانيد و قالب را دوباره در يخچال بگذاريد تا شكلات كاملاً ببندد.
اينك شكلات را از قالب درآوريد و برای پذيرائی، در ظرف زيبا و مناسبی بچينيد.