آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
شكر، نشاسته ذرت، آرد و پودر كاكائو را در كاسه مناسبی بريزيد، کره را بیفزائید و با سر انگشتانتان آن را به خورد آرد دهيد تا خمير مناسبی حاصل شود.
آنگاه خمير فراهم کرده را در قالب كمربندی به قطر ٢٣ سانتيمتر پهن كنيد و رویش چنگال بزنید. سپس آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا مایه میانی را روی خمیر پخته بريزيد و چیز کیک را به مدت 35-40 دقیقه در فر بپزید. اکنون صبر کنید تا چیز کیک خنک شود و بعد مواد رويه را رويش بريزيد و در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مایه ميانی: پنير خامهای، خامه و شکر را اندکی با همزن برقی بزنيد و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه پوست ليمو، كشمش و شكلات چيپسي را افزوده و مخلوط نمائید.
روش تهیه مواد رويه: همه مواد را در كاسه مناسبی بريزيد و به روش بن ماری حل كنيد تا صاف و يكدست شود.