آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، شکر، پودر کاکائو، قهوه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.
اکنون محلول ژلاتین را به مایة فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. همینکه این مخلوط خنک شد، خامه را به آن افزوده و هم بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب دسر به گنجایش 1 لیتر بریزید و آن را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و سفت شود.
آنگاه دسر را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی برگردانید.
یادآوری: بهتر است دسر را یک شب در فریزر نگه دارید تا بتوانید به راحتی آن را از قالب جدا کنید.