آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 25×35 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه روی کاغذ را نیز چرب و آرد پاشی کنید. سپس زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و در دو کاسه مناسب بریزید.
حالا زرده تخممرغها را با پودر شکر و پودر هل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود.
اکنون اسفناج را همراه با روغن مایع به زردههای همزده بیفزایید. سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
اینک سفیدههای همزده را همراه با مخلوط آرد و بکینگپودر، در چند نوبت به مخلوط زردهها افزوده و به آرامی مخلوط نمائید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه رولت خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و رویش خامه بمالید و به آرامی رول کنید.
سپس رولت اسفناج را دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید.