آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب نسوز را به گنجایش تقریبی هر یک 250 میلی لیتر با کره چرب کنید.
آن گاه گلابی ها را در صافی بریزید و 250 میلی لیتر از آب گلابی را نگه دارید.
سپس آب گلابی،به و 2 قاشق سوپخوری شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نرم شود.
در این میان گلابی ها را خرد کنید و درون به بریزید.حالا مخلوط به و گلابی را بین قالب های نسوز تقسیم کنید و بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شوند.
اکنو شکر(اضافی)را کم کم درون تخم مرغ ها بریزید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود.
آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد،بیکینگ پودر و نشاستۀ ذرت را به تخم مرغ های همزده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.
اینک مایۀ فراهم کردۀ کیک را روی میوه ها بریزید و پودینگ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
یادآوری 1:قبل از سرو روی پودینگ پودر شکر بپاشید. می توانید این پودینگ را در قالب نسوز به گنجایش یک لیتر و 750 میلی لیتر(7 پیمانه)نیز تهیه کنید.
یادآوری 2:در صورت دلخواه می توانید از میوه هایی چون سیب هلو و زرد آلو نیز برای تهیۀ این پودینگ استفاده کنید.