آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی که دارای کف ضخیمی باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات آب شود. سپس فندق و پسته را افزوده و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.
حالا مایه به دست آمده را در قالب ناودانی شکل که با سلیفون پوشاندهاید، بریزید و رویش را صاف کنید. قالب را دستکم 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکلات کاملا سرد شود و ببندد.
اکنون قالب را روی میز کار برگردانید و سلیفون را از شکلات جدا کنید. اینک شکلات را به عرض 1-5/1 سانتیمتر برش دهید.