طرز تهیه مخلوط میوه با ادویه
هلوها را چند لحظه در آب جوش نگه دارید. بعد پوست آنها را بگیرید. هستهی هلوها را جدا كنید و هر هلو را چهار قسمت نمائید. هستهی آلوها را نیز جدا سازید و هر كدام را چهار قسمت كنید. سپس هلو، آلو، شاهتوت، شكر و دو قاشق سوپخوری آب را در ظرف مناسبی بریزید. حالا دارچین، هل و میخك را بیفزائید و ظرف را روی اجاق بگذارید تا شكر با حرارت ملایم حل شود. آنگاه روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید تا میوهها كمی نرم شوند. اكنون تكه دارچین، دانهی هل و میخك را از داخل كمپوت خارج كنید و پس از خنك شدن كامل كمپوت، آن را در ظرف دلخواه بریزید و همراه با خامهی فرم گرفته میل كنید.