تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شوند. آنگاه آرد و كره را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس شیر را بتدریج اضافه كنید.
حالا سیب و آلبالو را به مایه اضافه كنید و آن را در قالب چربكرده به اندازه 20 × 25 سانتیمتر بریزید. اكنون پودینگ را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم شده بپزید.
همینكه پودینگ خنك شد، آن را به برشهای مربع شكل ببرید و همراه با توتفرنگی به سیخهای چوبی بكشید.