آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه وانيلین و خامه را بیفزائید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و آن را بین قالبهاي يك نفرۀ دسر تقسیم کنید.
حالا اندکی از کرم فراهم کردۀ پنیر را رویش بریزید و اندکی ازحلقه های موز را روی کرم بگذارید.
به همین ترتیبقالبها را از بیسکویت،کرم و موز پر کنید.
اکنون پارفیت پنیر و موز را به مدت تقریبی 3-4 ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شوند.