روشتهیه
در ظرفی گیلاسها، آب و ۳ قاشق سوپخوری از شکر را مخلوط کرده و دو ساعت در یخچال قرار دهید. شکر به آرامی در گیلاسها نفوذ میکند و مزه خوبی به آنها میدهد. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف مخصوص فر را با کره چرب کرده و شکر بپاشید و ظرف را تکان دهید تا کاملاً با شکر پوشیده شود و بعد برگردانید تا شکر اضافه بیرون بریزد. کره را در ظرفی کوچک روی حرارت قرار داده و اجازه دهید آب شود و رنگ آن کمی تغییر کند. مراقب باشید تا کره نسوزد چون تلخ میشود.در کاسهای بزرگ تخممرغها، ۳ قاشق سوپخوری شکر باقیمانده و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود، آرد را افزوده و با همزن مفتولی بزنید تا مایه صاف شود، سپس به آرامی شیر، خامه، نمک و کره را اضافه کنید، گیلاسهای آماده را نیز همراه با آب آنها در مایه ریخته و مایه آماده را در قالب آماده بریزید، سپس اجازه دهید دسر در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا وقتی سطح آن کمی گنبدیشکل شده و تیغه چاقویی که در وسط آن فرو می میبرید تمیز بیرون بیاید بپزد و بعد صبر کنید کمی خنک شود و وقتی هنوز گرم است روی آن شکر پاشیده و سرو کنید.