Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

كرم شكلات سفيد

كرم شكلات سفيد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

زرده تخم‌مرغ 4 عدد

شكر 120 گرم

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوری

شير 750 میلیليتر (3 پيمانه)

شكلات سفيد خرد كرده 300 گرم

ژلاتين 2 قاشق سوپخوری

آب 60 میلیليتر (يك‌چهارم پيمانه)

خامه قنادی (همزده) 400 گرم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر و وانيل، با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. در اين ميان شير را بجوشانيد و آن را روی زرده تخم‌مرغ‌ها بريزيد.

آن‌گاه همه مواد را به ظرف شير منتقل كنيد و اندکی روی حرارت ملايم هم بزنيد تا مايه قدری غليظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را از روی حرارت برداريد و شكلات را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا ژلاتين را روی آب بپاشيد و به روش بن‌ماری حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را نيز در مایه فراهم كرده بريزيد و هم بزنيد.

آن‌گاه صبر كنيد تا اين مايه خنك شود و بعد خامه را به آن بيفزائيد. اينك مایه حاصل را در قالب مخصوص دسر به گنجايش تقريبي 2 ليتر بريزيد و چنانچه از قالب‌های سليكونی استفاده مي‌كنيد، دسر را در فريزر بگذاريد.

پس از يك شب و يا دست‌كم 8 ساعت، دسر را از قالب درآوريد و در صورت دلخواه با مرواريد‌های خوراکی، گل و شکلات بيارائيد.

برچسب ها: دسر سردانواع دسرآشپزباشیافسانه ظروفیکرم شکلات سفید تعداد بازديد: 2196 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است