ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
زرده تخممرغها را همراه با شكر و وانيل، با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. در اين ميان شير را بجوشانيد و آن را روی زرده تخممرغها بريزيد.
آنگاه همه مواد را به ظرف شير منتقل كنيد و اندکی روی حرارت ملايم هم بزنيد تا مايه قدری غليظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را از روی حرارت برداريد و شكلات را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا ژلاتين را روی آب بپاشيد و به روش بنماری حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را نيز در مایه فراهم كرده بريزيد و هم بزنيد.
آنگاه صبر كنيد تا اين مايه خنك شود و بعد خامه را به آن بيفزائيد. اينك مایه حاصل را در قالب مخصوص دسر به گنجايش تقريبي 2 ليتر بريزيد و چنانچه از قالبهای سليكونی استفاده ميكنيد، دسر را در فريزر بگذاريد.
پس از يك شب و يا دستكم 8 ساعت، دسر را از قالب درآوريد و در صورت دلخواه با مرواريدهای خوراکی، گل و شکلات بيارائيد.