آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
بیسکوئیت و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه 5 لیوان کاغذی به گنجایش250 میلی لیتر را با سلفون بپوشانید، ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
سپس پنیر خامهای را با سرعت کند همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا شیر عسلی، پوست لیمو و آب لیمو را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اکنون محلول ژلاتین و خامة فرم گرفته را نیز اضافه کنید و مایه به دست آمده را درون لیوانها بریزید.
آنگاه روی مایه را با مخلوط بیسکوییت و کره بپوشانید و داخل هر کدام یک عدد چوب بستنی فرو کنید. اینک دسر را دستکم 6 ساعت در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.