آشپزباشی – مریم امیری
بادامها را در آب سرد بخیسانید و بعد پوستش را جدا كنید. آنگاه آب و عسل را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. زنجفیل را بیفزائید و چند دقیقه، بجوشانید.
سپس پوست و هستهی هلو را بگیرید و هلو را به شكل دلخواه خرد كنید و همراه با بادام درون شربت بریزید. كمپوت را با حرارت ملایم بجوشانید تا هلو بپزد ولی له نشود.
حالا زعفران را بیفزائید و كمپوت را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه كمپوت را در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن، میل كنید.