تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
ابتدا 8 قالب را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه) با كاغذ روغنی بپوشانید و محكم كنید به گونهای كه كاغذ از سر قالب 8 سانتیمتر بلند باشد.
آنگاه زرده تخممرغها را با 75 گرم از شكر در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس شیر را بجوشانید و به آرامی روی زرده تخممرغها بریزید.
حال مایه به دست آمده را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود. اكنون ژلاتین را روی 45 میلیلیتر از آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
اینك محلول ژلاتین را به مایه فراهم كرده بیفزائید و بگذارید كاسترد، خنك شود. آنگاه باقیمانده شكر و باقیمانده آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا دمایش به 119 درجه سانتیگراد برسد. حالا سفیده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اكنون شربت داغ را كمكم به سفیدههای زدهشده تخممرغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اینك آب آناناس و خامه را به كاسترد خنك شده، بیفزائید و سفیدههای تخممرغ را نیز به آن اضافه نمائید.
حال سوفله را در قالبها بریزید و یك شب در فریزر نگه دارید. آنگاه سوفله را از فریزر درآورید و كاغذ را از آن جدا كنید.