طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
كاسهی گودی را انتخاب كرده و داخل آن را با نایلون محافظ بپوشانید. سپس شربت توتفرنگی را روی آن بمالید. توتفرنگیها را به صورت برشهای نازك ببرید و روی نایلون محافظ بچینید به طوری كه كف و دیوارههای ظرف پوشیده شود. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید. سپس كیك كرهای را نیز به شكل نوارهای نازك و مساوی ببرید و یك لایهی كامل روی توتفرنگیها قرار دهید و بعد پورهی توتفرنگی را داخل ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید تا پوره كاملاً منجمد شود. ظرف را از فریزر خارج كرده و بستنی را روی آن بریزید و مجددا در فریزر قرار دهید. بهتر است پودینگ آماده شده را یك شب در فریزر نگهدارید تا خوب ببندد. سپس ظرف را از فریزر خارج كرده و چند ثانیه در آب گرم قرار دهید و بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون محافظ را جدا كنید.
یادآوری 1: برای تهیهی پورهی توتفرنگی 115 گرم شكر را با 250 میلیلیتر آب بجوشانید و آن را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. سپس 350 گرم توتفرنگی را با 1 قاشق آبلیمو در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید تا له شود و بعد آن را با شربت مخلوط كنید.
یادآوری 2: در تهیهی این پودینگ میتوان از بستنی وانیلی نیز استفاده كرد.