طرز تهیه :
كیك اسفنجی را از ارتفاع به ضخامت 2 سانتیمتر برش بزنید. روی سطح كیك كمی شربت بمالید و تمام سطح كیك را با خامه فرم گرفته بپوشانید. با یك رولت بر، كیك را مانند پیتزا به 6 یا 8 قسمت تقسیم نمایید. حالا میوههای دلخواه (مانند سیب، توت فرنگی، پرتقال، موز، زرد آلو، كیوی و آناناس) را پوست بگیرید و خرد کنید و از هر نوع میوه روی هر قسمت برش خورده قرار دهید. دقت كنید رنگ میوههایی كه كنار هم قرار می دهید، هماهنگی داشته باشد، یعنی رنگها با هم متفاوت باشند. در پایان كار، میتوانید روی میوهها از سس توت فرنگی یا سس شكلات استفاده نمایید.
در صورت دلخواه، میتوانید در پایان كار روی میوهها را با پودر ژلاتین حل كرده و یا پودر ژله آماده با طعم آناناس بپوشانید كه در این صورت ماندگاری پیتزای میوه بیشتر خواهد شد.
روش تهیه كیك اسفنجی:
زردهها را از سفیده جدا نمایید. زردهها را با شكر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید. سفیدهها را نیز جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرند. در این هنگام، روغن را به زردهها بیفزایید و پس از تركیب آن سفیدهها را به زردهها اضافه کنید. آنگاه آرد و بیكینگ پودر الك شده را آهسته به مواد بیفزایید. كف یك قالب كیك به قطر24 سانتیمتر را چرب و آردپاشی نمایید و كاغذ روغنی بیندازید. مجددا آن را چرب کنید و مایه كیك را داخل آن بریزید و درطبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید. پس از گذشت این زمان، كیك را به مدت 12 ساعت كنار بگذارید و بعد برای تزیین استفاده نمایید.