آشپزباشی- مریم امیری
آرد ذرت را با آرد گندم و نیمی از شكر مخلوط كنید. بعد آب را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد در آب حل شوند. حالا آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
زردههای تخممرغ را با بقیهی شكر، خوب بزنید و به مواد بالا اضافهنمائید و روی حرارت همبزنید تا كمی غلظت پیدا كند.
سپس آبلیمو را بیفزائید و پس از اینكه كاملاً غلیظ شد، از روی حرارت بردارید. این كرم، همراه با كیك لیمو و كیكهای كرهای مصرف میشود.
یادآوری: گاهی اوقات، پس از تهیه كردن كیك ساده، به نظر میرسد كه میل كردن آن همراه با كرم مناسب، مطلوبتر و خوشمزهتر باشد.
بنابراین در اینجا پیشنهاد 2 نوع كرم از نظر گرامیتان میگذرد.