Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

تيراميسوی گلابی

تيراميسوی گلابی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٤ نفر

بیسکویت ليدی فينگر ١١٠ گرم

قهوه اسپرسو 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

گلابی ٢ عدد کمپوت شده

پنير ماسكارپونه  ٥0 گرم

پودر شكر ٨٥ گرم

پودر كاكائو خالص ١ قاشق چایخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

بیسکویت‌های ليدی فينگر را خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه قهوه را رویشان بریزید تا ليدی فينگر‌ها مرطوب شوند. 

سپس ليدی فينگرها را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با نیمی از كمپوت گلابي خرد کرده بپوشانيد.

حالا پنير خامه‌ای و پودر شكر را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود. اکنون باقیمانده کمپوت گلابی را پوره كنيد و آن را به مخلوط پنیر بیفزائید.

حالا مایه فراهم کرده را روی مخلوط لیدی فینگر و گلابی بریزید و دسر را با برش‌هایی از گلابی بیارائید. اینک دسر را دست‌کم 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواه روی دسر پودر کاکائو بپاشید.

برچسب ها: تیرامیسوآشپزباشیمحیا ربیعیدسر خوشمزهدسر ایتالیاییتیرامیسوی گلابیدسر آسان تعداد بازديد: 1626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟