آشپزباشی - محیا ربیعی
بیسکویتهای ليدی فينگر را خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه قهوه را رویشان بریزید تا ليدی فينگرها مرطوب شوند.
سپس ليدی فينگرها را در ظرفهای مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با نیمی از كمپوت گلابي خرد کرده بپوشانيد.
حالا پنير خامهای و پودر شكر را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود. اکنون باقیمانده کمپوت گلابی را پوره كنيد و آن را به مخلوط پنیر بیفزائید.
حالا مایه فراهم کرده را روی مخلوط لیدی فینگر و گلابی بریزید و دسر را با برشهایی از گلابی بیارائید. اینک دسر را دستکم 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواه روی دسر پودر کاکائو بپاشید.