تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجهی سانتیگراد برسد.
پس از حدود 15 دقیقه، رنگ را به شربت بیفزائید و حدود 2 دقیقه صبر كنید تا دمای آن به 150 درجهی سانتیگراد برسد.
اكنون اسانس را به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا هر بار قدری از آن را با قاشق روی فویل چربكرده بریزید و بگذارید كاملا خنك شود و ببندد.
اینك پولكی را از فویل جدا كنید و در ظرف زیبائی بچینید.