Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 10:30

پولكی با طعم نعنا

پولكی با طعم نعنا

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شكر 200 گرم

 

كرم تارتار یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب 70 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه + یك قاشق سوپخوری)

 

رنگ سبز خوراكی چند قطره

 

اسانس نعنا چند قطره

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجه‌ی سانتیگراد برسد.

پس از حدود 15 دقیقه، رنگ را به شربت بیفزائید و حدود 2 دقیقه صبر كنید تا دمای آن به 150 درجه‌ی سانتیگراد برسد.

اكنون اسانس را به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا هر بار قدری از آن را با قاشق روی فویل چربكرده بریزید و بگذارید كاملا خنك شود و ببندد.

اینك پولكی را از فویل جدا كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: پولكی با طعم نعناانواع پولکیپولکیآموزش قنادیآموزش پولکیكرم تارتاررنگ خوراکی تعداد بازديد: 1536 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پولکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است