آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا ژله کدو حلوایی را فراهم کنید و آن را در قالبی کوچکتر از قالب اصلی دسر بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.
حالا کدو حلوایی را در کاسه مناسبی بریزید و پنیر ماسکارپونه، خامه و شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین نرم شده را به روش بنماری (روی بخار آب جوش) حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به مایه پنیری بیفزائید و وانیلین را نیز افزوده و مخلوط سازید.
حالا نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب دسر (سلیکونی) بریزید و ژله کدو حلوایی را رویش بگذارید و اندکی در مایه فرو ببرید.
اینک با باقیمانده دسر روی ژله را کاملا بپوشانید و در صورت دلخواه رویش را با برشی از رولت یا کیک اسفنجی بپوشانید.
آنگاه دسر را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بتوانید براحتی آن را از قالب جدا کنید.
حالا دسر کدو حلوایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و باقیمانده ژله کدو حلوایی را رویش بریزید.
روش تهیه ژله کدو حلوایی
کدو حلوایی و شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
آنگاه ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید.
همینکه ژلاتین نرم شد، آن را بفشارید و آب اضافیش را دور بریزید و ژلاتین نرم شده را به روش بنماری حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را همراه با وانیلین به پوره کدو حلوایی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا 4 قاشق سوپخوری از ژله کدو حلوایی را نگه دارید تا از آن برای آراستن روی دسر استفاده نمائید.
باقیمانده ژله کدو حلوایی را اندکی گرم کنید تا روان شود و بتوانید آن را روی دسر بریزید.