Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی

shooroshirin

1 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کدو حلوایی پخته و پوره کرده  250 گرم

پنیر ماسکارپونه 250 گرم

خامه صبحانه 150 گرم

شکر 75 گرم

ژلاتین4 ورق

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم ژله کدو حلوایی

کدو حلوایی پخته و پوره کرده    250 گرم

شکر75 گرم

ژلاتین4ورق

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

 ابتدا ژله کدو حلوایی را فراهم کنید و آن را در قالبی کوچکتر از قالب اصلی دسر بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.

حالا کدو حلوایی را در کاسه مناسبی بریزید و پنیر ماسکارپونه، خامه و شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین نرم شده را به روش بن‌ماری (روی بخار آب جوش) حل کنید.

سپس محلول ژلاتین را به مایه‌ پنیری بیفزائید و وانیلین را نیز افزوده و مخلوط سازید.

حالا نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب دسر (سلیکونی) بریزید و ژله کدو حلوایی را رویش بگذارید و اندکی در مایه فرو ببرید.

اینک با باقیمانده دسر روی ژله را کاملا بپوشانید و در صورت دلخواه رویش را با برشی از رولت یا کیک اسفنجی بپوشانید.

آن‌گاه دسر را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بتوانید براحتی آن را از قالب جدا کنید.

حالا دسر کدو حلوایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و باقیمانده ژله کدو حلوایی را رویش بریزید.

روش تهیه ژله کدو حلوایی

کدو حلوایی و شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید.

همینکه ژلاتین نرم شد، آن را بفشارید و آب اضافیش را دور بریزید و ژلاتین نرم شده را به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس محلول ژلاتین را همراه با وانیلین به پوره کدو حلوایی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا 4 قاشق سوپخوری از ژله کدو حلوایی را نگه دارید تا از آن برای آراستن روی دسر استفاده نمائید.

باقیمانده ژله کدو حلوایی را اندکی گرم کنید تا روان شود و بتوانید آن را روی دسر بریزید.

برچسب ها: دسرکیکشیرینیدسر کدو حلواییآشپزباشیشور و شیرینکدوحلوایی تعداد بازديد: 5291 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • سلام ممکنه بفرمایید قالب این مدلی نامش چیست و از کجا می توانم همین مدل را پیدا کنم قالیهای میان تهی موجود در بازار مانند این قالب نیستند؟؟؟ ممنونم

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است