تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری
پوست گلابیها را بگیرید و دور بریزید و گلابیها را به شكل دلخواه خرد كنید و یا درسته نگه دارید. آنگاه آب و شكر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید و بعد صاف كنید. حالا دوباره شربت را روی حرارت بگذارید و گلابیها را به آن بیفزائید و بجوشانید تا بپزند و نرم شوند.
سپس كمپوت را از روی حرارت بردارید و عرق بیدمشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. همینكه كمپوت خنك شد، آن را در شیشه یا ظرف دردار بریزید و در یخچال نگهدارید.