تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند! آنگاه آرد ذرت را بیفزائید و 20–30 دقیقهی دیگر، تفت دهید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و شیر خشك و روغن را به آرد اضافه كنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا روغن آب شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و كره را بیفزائید و بگذارید مخلوط اندكی خنك شود. اكنون پودر شكر، هل، زنجفیل، پسته، گردو و بادام را اضافه كنید و حلوا را خوب مخلوط نمائید.
آنگاه حلوا را در سینی چربكرده به اندازه 15×25 سانتیمتر بریزید و به مربعهای 4 سانتیمتری ببرید و با بادام، گردو، بادام هندی، فندق و شكلات بیارائید.