آشپزباشی - ماه منیر نوری
توت فرنگی را بشوئید و با 50 گرم از شكر پوره كنید. آنگاه نشاسته، آرد برنج و شكر را با هم مخلوط كنید و داخل قابلمه بریزید. شیر را نیز بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید و غلیظ شود. حالا ژلاتین را- كه با دو قاشق آب و با حرارت غیرمستقیم حل كردهاید به مایه اضافه كنید. پس از سرد شدن، خامه را نیز به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس در ظرف بلوری یا ظرف مناسبی كه برای دسر در نظر دارید، بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از 4 ساعت، پوره توتفرنگی را روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.
برای تزئین، از بادام و خامه استفاده نمائید.