تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
هر دو آرد را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا بوی خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند!
آنگاه آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط گرم شود.
سپس كره را كمكم به آن اضافه كنید و مایه را پیوسته هم بزنید تا صاف و یكدست شود و آرد طلائیرنگ شود.
سپس ادویهها، گردو و كنجد را بیفزائید و در اواخر پخت، شیرهی خرما را درون حلوا بریزید.
پس از 15 دقیقه، حلوا را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كپسولهای كاغذی كوچك بریزید و با پودر بادام و پودر پسته بیارائید.