ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ
آب را در ظرف مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را رویش بپاشید و آن را به روش بنماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.
آنگاه شیر نارگیل، شکر، آبلیمو، پوست لیمو و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا ژلاتین حلکرده را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس پودر نارگیل را افزوده و مخلوط کنید. اکنون نیمی از پوره انبه را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.
سپس قدری از باقیمانده پوره انبه را درون لیوانها بریزید و بعد موس را بیفزائید. اکنون دوباره پوره انبه و موس را درون لیوانها بریزید و دسر را با پودر پسته بیارائید.