Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

بستنی سنتی زعفرانی

بستنی سنتی زعفرانی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 200 گرم

 

ثعلب 5 گرم (یك قاشق چایخوری)

 

شیر پرچرب 1 لیتر

 

زعفران 1 قاشق چایخوری

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

هل به میزان لازم

 

خلال پسته 50 گرم

 

خامه‌ فریزكرده 100 گرم

آشپزباشی

 

شكر و ثعلب را مخلوط كنید و داخل شیر بریزید. آن‌گاه زعفران، گلاب و هل را بیفزائید و پس از مخلوط كردن به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.

سپس هر 15 دقیقه یكبار مخلوط را با همزن برقی بزنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. در آخر خلال پسته، خامه‌ یخ‌زده و خردكرده را به بستنی بیفزائید و آن را در فریزر قرار دهید تا بعد از یك ساعت بستنی آماده‌ مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش بستنیشیرینی پزیانواع بستنیطرز تهیه بستنیبستنی سنتی زعفرانیآموزش بستنی سنتیطرز تهیه بستنی سنتیمواد اولیه بستنی سنتیدستوربستنی تعداد بازديد: 1819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است