آشپزباشی - آرزو گنجی
روی خمیرهای یوفکا کره آبکرده بمالید و در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد آن را برشته کنید.
آنگاه شیر، شکر، تخممرغ، زرده تخممرغ و نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به کرم بیفزائید.
حالا کرم فراهم کرده را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و بعد سس شاتوت را به آن بیفزائید.
اکنون روی دسر را با خمیر یوفکای برشته و خرد کرده بیارائید و اندکی پودر شکر رویش بپاشید.
روش تهیه سس شاتوت
همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
یادآوری: میتوانید برای تهیة این دسر از شاتوت منجمد استفاده کنید.