آشپزباشی- افسانه ظروفی
شیر، پوست لیمو و ساقه دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد برنج خیسانده را با مقداری آب بپزید و صبر كنید تا آبش كشیده شود. آنگاه برنج را به مخلوط شیر بیفزائید. سپس بادام و خامه را هم درون مایه بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا كمی غلیظ شود.
حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مخلوط مورد نظر بیفزائید. اكنون صبر كنید تا پودینگ خنك شود. بعد ساقه دارچین را از آن خارج نمائید. اینك سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را در دو نوبت به پودینگ بیفزائید.
حالا مایه را بین 6 قالب چربكرده به گنجایش 160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه) بریزید و رویشان را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و تا سفت شدن كامل، در یخچال نگه دارید. پودینگ را با كمپوت میوه میل كنید.
روش تهیه كمپوت میوه
كمپوت گلابی و میوههای گرمسیری را در صافی بریزید، 360 میلیلیتر از آب آن را اندازه بگیرید و همراه با میوهها در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه لیمو، شكر و دارچین را بیفزائید و مخلوط را روی حرارت ملایم، به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا كمی غلیظ شود.