آشپزباشی
آب، شكر و گلاب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر كاملاً حل شود و محلول تقریباً حالت اشباعشده پیدا كند و غلیظ شود. بعد به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود.
رشته را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید و زمانی كه رشتهها نرم شدند، در آبكش بریزید و با مقداری آب یخ آبكشی كنید. سپس بگذارید تا آب اضافیاش برود.
بعد از خنك شدن به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. حالا رشتهها را از فریزر خارج كنید و شربت آماده را به آنها بیفزائید و با چنگال به آرامی هم بزنید. اكنون فالوده آماده پذیرایی است.
یادآوری: رشته برنجی( نودل) را میتوانید از فروشگاههای معتبر لوازم قنادی و شیرینیپزی تهیه فرمائید.