تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب سلیکونی را به گنجایش یک لیتر چرب کنید. آنگاه بادام، شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد ژلاتین را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود و آن را به مخلوط شیر بیفزائید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
حالا بگذارید این مایه خنک شود و بعد گلاب و خامه را نیز به کرم افزوده و مخلوط کنید. اکنون اسانس را به کرم بیفزائید و آن را در قالب بریزید. اینک قالب را در فریزر بگذارید و یک شب صبر کنید.
آنگاه دسر را از قالب جدا سازید و آن را در ظرف مناسبی بگذارید. حالا کرم گلسرخ را در یخچال قرار دهید تا به آرامی از حالت یخزدگی خارج شود و بتوانید آن را میل کنید. اکنون دسر را در صورت دلخواه با گل سرخ و ورق طلا بیارائید.
یادآوری: چنانچه از قالبهای فلزی و یا شیشهای برای تهیه این دسر استفاده میکنید، نیازی به گذاشتن آن در فریزر نیست! گذاشتن دسر در فریزر فقط در صورتیست که در قالبهای سلیکونی تهیه شود.