آشپزباشی- مریم امیری
توتفرنگی و 50 گرم شكر را با هم مخلوط كنید، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و به شكل پوره درآورید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ، كرم تارتار، 90 گرم پودر شكر و آبلیمو را با یكدیگر مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید.
سپس با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
حالا ظرف را از روی بخار آب جوش بردارید، پورهی توتفرنگی و خامهی فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایه را داخل قالب مناسبی به گنجایش 1/5 لیتر بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در فریزر نگه دارید.
سپس موس را روی ظرف مناسبی برگردانید و با توتفرنگی و برگ نعنا، تزئین كنید.
نكتهی خواندنی
مقدار بسیار زیاد ویتامین C موجود در لیموترش، باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن میشود.
همچنین آب لیموترش و اسانس آن برای شادابی ذهن، روح و بدن بسیار مفید است و انرژیزا بودن آن شهرت دارد.