آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود، آنگاه آرد را الک کنید. حالا روغن و کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
اینک آرد را بیفزائید و مرتب هم بزنید همینک طلائیرنگ شد از روی حرارت بردارید. سپس عسل، پودر شکر، پودر گردو، هل و نیمی از پودر گل سرخ را بیفزائید و سریع هم بزنید تا مخلوط شود و خمیر منسجم و لطیفی حاصل شود. اینک خمیر حلوا را روی یک سطح صاف به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر باز کرده و با یک قالب مناسب قالب بزنید و در پودر گل سرخ بغلتانید و در ظرف مناسبی بچینید و رویش را با پودر پسته بیارائید.
یادآوری: برای تزئین میتوانید از غنچههای گل سرخ استفاده کنید. ضمناً گل سرخی که برای تهیه حلوا مصرف میشود، مخصوص باشد و از گلهائی که برای گلاب مصرف میشود نباید استفاده کرد.