تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
پور ژله را در ظرف مناسبی بریزید و آب داغ را كمكم به آن بیفزائید و هم بزنید تا ژله كاملاًحل شود. آنگاه آناناس را در صافی بریزید و آبش را به محلول ژله بیفزائید.
حالا سس زغالاخته، آبلیمو، پوست لیمو و جوز هندی را درون مایهی فراهم كرده بریزید و حدود 15 دقیقه در یخچال نگه دارید تا قدری غلیظ شود.
سپس خامه، آناناس و گردو را به آن بیفزائید و آن را در قالب چربكردهی میانتهی، به گنجایش 9 پیمانه (دو و نیم لیتر) بریزید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آمادهی مصرف شود.
اكنون قالب دسر را 8 ثانیه در آب نیمگرم نگه دارید و برای پذیرائی روی دیس زیبا و مناسبی برگردانید و با زغالاختهی شكری كرده و نعنا بیارائید.
یادآوری1: برای تهیهی سس زغالاخته؛ 500 گرم زغال اخته، 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) آب و 90 گرم شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زغالاخته قدری نرم شود.
همینكه زغالاخته خنك شد، هستههایش را درآورید و دوباره درون همان ظرف بریزید و بگذارید سس خنك شود. پس از سرد شدن كامل آن را مصرف نمائید.
یادآوری 2: اگر بخواهید دسر سفتتر شود و راحتتر از قالب جدا شود، 1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را روی یكچهارم پیمانه آب سرد بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شده و محلول شفافی به دست آید.
این محلول را در مرحلهی اول به محلول پودر ژله و آب بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری3: قالب را با روغن مایع چرب كنید.