افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را باكاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را چرب كنید.
آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بجوشد.
سپس از روی حرارت بردارید. حالا شیر، تخمهی كدو، آفتابگردان، كشمش، مربای آلبالو و آرد را اضافه كنید و خوب مخلوط كنید.
اكنون هر بار یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید.
آنگاه در فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه طلائیرنگ شود، بپزید.
بعد از 5 دقیقه شیرینیها را از كاغذ جدا كنید و روی پنجره سیمی خنك كنید.
سپس ته شیرینیها را در شكلات سفید یا شیری ذوبكرده فرو برید و روی كاغذ روغنی بگذارید تا شكلات ببندد. اكنون فلورانتین را در ظرف زیبا و درداری نگه دارید.