آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید. آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
سپس شکر، وانیلین و زردة تخم مرغها را با همزن برقي بزنید تا کرم رنگ و غليظ شود و بعد شیر داغ را کم کم به زردة تخممرغها اضافه كنيد و به سرعت هم بزنيد.
حالا این مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
اکنون محلول ژلاتین را به کرم بیفزائید و آن را از روی حرارت بر داريد.
همینکه کرم خنک شد، خامه را به آن اضافه كنيد و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
اینک کرم فراهم کرده را در قالب دسر به گنجایش1500میلی لیتر بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.
سپس کرم نارنگی را فراهم کنید و آن را به روی کرم وانیلی بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آماده مصرف شود.
حالا کرم را روی ظرف مناسبی برگردانید.