آشپزباشی- مریم امیری
مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
سپس پاستای كاكائوئی را داخل آب جوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و نرم شود.
حالا پاستا را در صافی بریزید و كمی آب ولرم روی آن بدهید تا لعاب پاستا گرفته شود.
اكنون پودر ژله را در یك لیوان آب جوش حل كنید.
بعد یك لیوان آب سرد به آن بیفزائید و داخل یخچال بگذارید تا ژله، نیمبند شود.
سپس ژله و پاستا را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب مناسبی بریزید.
قالب را 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه در ظرف مورد نظر برگردانید و هلو را اطراف آن بچینید.
كمی خامهی فرمگرفته و سس شكلات هم روی آن بریزید و به مصرف برسانید.