Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:14

پاناكُتای قهوه با سس شكلات

پاناكُتای قهوه با سس شكلات

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

خامه‌ی ساده 300 میلی‌لیتر

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 55 گرم

 

قهوه‌ی اسپرسو 2 قاشق چایخوری

 

آب 4 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو برای تزئین به میزان لازم

 

دراژه‌ی شكلاتی برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم  برای تهیه‌ی سس شكلات

 

خامه‌ی ساده 150 میلی‌لیتر

 

شكلات سیاه آب‌كرده 55 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

4تا فنجان یا قالب را به گنجایش 150 میلی‌لیتر، چرب كنید. خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.

آن‌گاه شكر را بیفزائید. همین‌كه مایه جوشید، وانیلین را اضافه كنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

حالا قهوه را در آب بریزید و پس از مخلوط كردن، ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

اكنون این مخلوط را به شیر و خامه، بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه را بین فنجان‌ها تقسیم كنید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید.

اینك قدری سس شكلات، در بشقاب مناسبی بریزید و پاناكتا را روی آن قرار دهید. هنگام پذیرائی، پاناكتا را با دراژه‌های شكلاتی و پودر كاكائو تزئین كنید.

روش تهیه‌ی سس شكلاتی

خامه را گرم كنید و شكلات را بیفزائید. سپس آن را هم بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند.

نكته‌ی خواندنی

مصرف قهوه باعث تقویت و افزایش ضربان قلب شده و به رفع خستگی و نشاط كمك می‌كند.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرشیرینی پزیآشپزباشیپاناكتای قهوهسس شکلات تعداد بازديد: 1693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است