آشپزباشی- افسانه ظروفی
4تا فنجان یا قالب را به گنجایش 150 میلیلیتر، چرب كنید. خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.
آنگاه شكر را بیفزائید. همینكه مایه جوشید، وانیلین را اضافه كنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
حالا قهوه را در آب بریزید و پس از مخلوط كردن، ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
اكنون این مخلوط را به شیر و خامه، بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه را بین فنجانها تقسیم كنید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید.
اینك قدری سس شكلات، در بشقاب مناسبی بریزید و پاناكتا را روی آن قرار دهید. هنگام پذیرائی، پاناكتا را با دراژههای شكلاتی و پودر كاكائو تزئین كنید.
روش تهیهی سس شكلاتی
خامه را گرم كنید و شكلات را بیفزائید. سپس آن را هم بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند.
نكتهی خواندنی
مصرف قهوه باعث تقویت و افزایش ضربان قلب شده و به رفع خستگی و نشاط كمك میكند.