تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
در ظرف مناسبی برنج، را با مقداری آب بپزید. آنگاه شیر و دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. ظرف را روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم بجوشانید. حالا در ظرف را ببندید و گاهی مخلوط را هم بزنید.
هنگامی كه شیر موجود در ظرف تبخیر شد، آن را از روی اجاق بردارید. در این هنگام میوههای خشك را (شامل زردآلو، آلو، كشمش و برگه هلو)، در ظرفی بریزید و آب پرتقال و شكر را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید تا میوهها نرم شوند و آب پرتقال تبخیر شود.
اكنون تكه دارچین را از داخل برنج بردارید و پوست پرتقال را اضافه نمائید. میوهها را داخل قالبی میانتهی به گنجایش یك و نیم لیتر- كه آن را از قبل چرب كردهاید- بچینید و پودینگ برنج را روی آنها بریزید و صاف كنید.
روی ظرف را بپوشانید و حالا قالب را در یخچال بگذارید تا پودینگ كاملاً ببندد. آنگاه آن را در ظرف زیبائی برگردانید.